Следва

Starbucks България изпълни програмата си за реновиране на най-старите кафенета

Дженифър Анистън като Хари Стайлс за InStyle: "Просто ме наричайте Хариет Стайлс"

Soulmates!

Celebrities преди 2 години

Интернет реши - Хари Стайлс и Джен Анистън са модни сродни души! Тя подражава на него, всъщност кой на кого - няма значение, но и двамата са много сладки, като близнаци, в абсолютно идентичните си Gucci ансамбли. Той облече съответния костюм през май на наградите Brit Awards 2021, съчетан с маратонки и кафява чанта, а тя съвсем наскоро се облече по същия начин за корица на InStyle, брой септември 2021 г.,  придружавайки геометричния костюм с мокасини на ток, също Gucci.

Скоро след това фенове бързо забелязаха, че това не е първият път, в който двамата са в едно и също облекло, за това говорим: 

Twitter веднага се разрови в архивите и съпостави скорошен тоалет на Хари, облечен в бяла тениска "Save the Drama for Your Mama“, която Рейчъл Грийн носи в последния сезон на "Приятели". Готиното е, че тук няма завист и съревнование, само много добър стил и закачки като феноменалното "Наричайте ме Хариет Стайлс", което тя написа на свое стори в Инстаграм, иронично добавайки очички-емоджи, символ за "тотално съвпадение". По-сладки не могат да са... 

С цел още красота, прибавяме към - 1+1 = сродни души - уравнението всички кадри на Дж. А. за броя на InStyle, надолу:

More Celebrities