Следва

Първи поглед към календара на Pirelli за 2022-та: Шер, Граймс, Иги Поп и други

Starbucks България изпълни програмата си за реновиране на най-старите кафенета

Световноизвестната кафе верига Starbucks, представена в България от AmRest, откри изцяло обновения си обект в търговски център The Mall София

All About Life преди 2 години

Това е четвъртият обект на компанията, който е с изцяло нов дизайн и нова още по-приятна атмосфера. Преди това бяха реновирани Starbucks Нансен, Гурко и Paradise Center. Той е разположен на ниво 1 и разполага с търговска площ от 230 кв. м. и 96 седящи места отвън и вътре. Обектът ще бъде отворен за посетители всеки ден от 08:30 до 22:00 часа.

Обновеното кафене следва философията на Starbucks да създава и подкрепя уникалното. Интериорният дизайн е разработен специално за този обект, като акцентът е върху меките тонове, естествените материали, повече пространство и светлина, което напълно кореспондира с нагласите на хора, които искат не толкова да дойдат да си вземат кафе, а да седнат, да общуват, да прекарат приятно време с приятели, с колеги – нещо, което им е липсвало в периода на пандемията. Централно място заема картината-стена, символизираща отглеждането и дългият път на кафето от малкото зрънце до аромата в нашата чаша с любимата напитка.

“2021 година е изключително специална за нас, защото отбелязваме юбилея на веригата Starbucks – 50 години от откриването на първото кафене в Сиатъл. Заведението в The Mall е едно от първите отворени в България и сме щастливи, че вече и то е с нов по-светъл и модерен дизайн. Вярваме, че така ще направим преживяването Starbucks още по-пълноценно за нашите почитатели“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks България.

Всички гости на Starbucks The Mall могат да се насладят освен на емблематичните напитки, приготвени с кафе 100% арабика, така и на всички иновативни и сезонни предложения, които се предлагат на глобално ниво. Любителите на ароматната напитка вече с нетърпение очакват датата 7 септември когато в кафенетата ще започне предлагането на легендарните Пъмпкин Спайс напитки.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.