Следва

"Поничковата диета" на Том Форд или как 59 изглеждат като 20

Кой е Остин Бътлър, новото гадже на Лили-Роуз Деп?

Слуховете потвърдени, след като той демонстративно я разцелува и хвана за дупето из улиците на Лондон 

Celebrities преди 2 години

Лили-Роуз Деп и Тимъти Шаламе бяха много сладки заедно и една от най-ярките звездни двойки в Холивуд, но някои хубави неща са за кратко (в случая за година и половина), други, стискаме палци, не са... Папараците, които умело и дръзко ни помагаха да надничаме в любовта на Лили-Роуз и Тимъти, сега продължават да действат като хранител на любопитството ни, щраквайки щерката на Джони Деп с нова изгора - актьора Остин Бътлър, 29 - в Лондон.Двамата млади в разгорещена целувка, easy облечени и много нежни. 


Остин Бътлър и Лили-Роуз Деп

Това, което знаем за Остин Бътлър е, че участва в "Дневниците на Кари“ и "Животът е непредсказуем“, роден е в Калифорния, родителите му, Лори Ан и Дейвид Бътлър, са счетоводители. За първи път се замисля да се отдаде на актьорство на 13-годишна възраст, когато рекламен агент се приближава до него на панаир в Ориндж Каунти и му предлага да се пробва в развлекателната индустрия, идеята му харесва и с течение на времето Остин започва да посещава уроци по актьорско майсторство, днес има зад гърба си 10-ина продукции, първите на Disney Channel, последната "Once Upon a Time in Hollywood", най-новия филм на Тарантино. Преди романтичния twist с 22-годишната Лили-Роуз, той e в 9-годишна връзка с актрисата Ванеса Хъджънс, която също познаваме от Disney. Те се разделят през януари 2020 г. без да е известна причината, но секси момчето явно може да изгражда добре и дълготрайно любовния си живот, така че следим изкъсо сериозна връзка номер 2 в живота му... 


Ванеса Хъджънс и Остин Бътлър

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.