Следва

Таксономията на емоджито: Какво индикира всяко <3 от клавиатурата ни

Доли Партън пише роман, ето какво знаем за "Run, Rose, Run"

В съавторство с писателя Джеймс Патерсън, Доли ще издаде книгата заедно с нов албум със същото име

Celebrities преди 2 години

Да си слушаш и да си четеш, кеф... Мислихме, че след 7 награди Грами, 10 награди на Американската асоциация на кънтри музиката, 5 награди на Академията за кънтри музика и 3 Американски музикални награди в "Залата на славата на кънтри музиката“ човек се задоволява, и на 75 се отдава на релакс, но не и тя. Доли продължава кариерата си като романист, а дебютният й роман ще разгърнем на 7 март 2022 г. 

В съавторство с бестселър белетриста Джеймс Патерсън, предстоящата книга, озаглавена "Run, Rose, Run", основава сюжета си около млад автор на песни (Роуз), която се премества в Нашвил, Тенеси. Казват, че Роуз е "във възход и бягство“ в трилъра, "и е решена да направи всичко необходимо, за да оцелее“. Според изявлението на Доли Партън в социалните мрежи "Run, Rose, Run" съчетава нейната "любов към разказването на истории и книгите.“ Тя също така ще придружи художествения си дебют с нов албум със същото име, включващ 12 оригинални песни, разбира се, те „са написани въз основа на героите и ситуациите в книгата“, а текстовете им ще бъдат включени в самия роман. "За мен беше чест - и адски забавно преживяване - да работя с неподражаемата Доли Партън, на която отдавна се възхищавам заради нейната музика, заради историите и огромната й щедрост“, добавя Патерсън. 


"Ще съм млада толкова дълго, колкото позволят пластичните ми хирурзи", каза Доли Партън, 74, преди дни


"Невероятното нещо в този проект е, че четенето на романа се допълва от слушането на албума и обратно. Това е наистина уникално преживяване, което знам, че читателите (и слушателите) ще харесат. " Припомняме, че по-рано тази година депутат от Тенеси предложи статуя на Доли Партън да бъде издигната на територията на Капитолия, в знак на признание за нейната музика и хуманистична дейност. Тя отхвърля предложението (точно както отхвърли идеята за Drag Race на RuPaul), казвайки: "Като се има предвид всичко, което се случва в света, не мисля, че поставянето на мой пиедестал в момента е адекватно.“ Явно най-адекватното в луди времена като днешните е човек да седне и да напише нещо завлядяващо, очакваме!

 

More Celebrities