Следва

Пътешествие около 167-годишната история на куфарите Louis Vuitton, au revoir!

Higher Love или Ganni, Spring 2022

Първото шоу на Ganni от 17 месеца насам, хубаво е 

Runway преди 2 години

Гостите модната седмица в Копенхаген и по-точно на това ревю се изкачват до върха на CopenHill, нова изкуствена ски писта на върха на една от най-големите зелени електроцентрали в града, за да видят това, което виждаме ние в галерията си. Докато моделите дефилират по пистата, обиколени от дървета. фабриката по-долу превръща нерециклируеми отпадъци във възобновяема енергия за около 100 000 местни жилища. So cool... 

Естествено, мястото е съзнателно избрано спрямо целите за устойчивост на Ganni. В новата колекция те използват рециклираните материали и в пъти по-малко отпадъци, а колекцията кръщават “Higher Love”. Настроението на колекцията е толкова сходно с това, което виждаме из улиците на Копенхаген, млад, тих, небрежен стил: копринени блейзери, бралети, плетива, мрежести поли и рокли, дънки в цитрусови нюанси и бански. Ода на младостта!


Double Trouble: Ganni vs Givenchy


 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.