Следва

Insta-вдъхновения: Винтидж е новото секси, точно като тези 20 fashion профила

Топ 3 тенденции за Пролет 2022, директно от Скандинавските ширини

Седмицата на модата в Копенхаген оставя сладки отпечатъци в бляновете ни за идната пролет

 

All fashion преди 2 години

Що се отнася до тенденциите като цяло (и особено за идната пролет), очакванията са големи, което е така, защото, ако има нещо, което да ни мотивира да променяме стила си, то трябва да е супер вълнуващо. Е, случва се и смеем да кажем, че наративът на тенденциите ни харесва, преминавайки през живи цветове, неочаквани комбинации и изненадващи кройки, някои от които, слава Богу, имаме някъде из гардероба и килера си (ако не ние, майка ни със сигурност). Поривите лудостта са най-чаровното сред всичко, що се отнася до предложенията на марките, дефилирали в Седмицата на модата в Копенхаген, изброяваме трите най-ярки и хубави тоалета, с които ще се облечем, "когато цъфнат теменугите"... 


Street Style вдъхновения: 2022 Spring модна седмица в Копенхаген


Меки плетени рокли

Трикотажът е класика, но точно тази интерпретация е супер комфортна, нежна, женствена, секси. Comfy форматът на обличане се очертава като неизбежен и колкото по-малко дрехи носим, толкова по-малко има да мислим, обличайки се, затова този тип рокля е олицетворение на идеалната пролет. Най-хубавото е, че тук също има място за иновации и щуротии - според дебелината и формата на тъканта, кройката на роклята и, естествено, аксесоаризирането. Това ще е go-to дрехата поне от март до май 2022 г. 

XL костюми

Те са друг основен елемент от гардероба, съживен в наши дни, и същевременно неочакван символ на оптимизъм и младост. Формалността им означава, че са окей за винаги и навсякъде, така че фактът, че ги виждаме във всички датски колекции, е демонстрация и насърчение от страна на дизайнерите да се осмелим. Стои добре на всяка фигура, набавяме си поне два размера по-голям и може да го подносим дори още есента... 

Всичко на цветни квадратчета

Всякакви тълкувания на нашия любим тренд - Шах с дрешката - ще са супер trendy за по-топлата част от пролетта. Припомняме, че ТУК е всичко в шахматната гама, което ви е нужно, добавяме и няколко pieces от последните колекции и сме въоръжени с най-интелигентната и игрива визия за сезона. 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.