Men's Exhibit: Искам гадже спортист, да се облича ТАКА

Men's Exhibit: Искам гадже спортист, да се облича ТАКА

Спортът е освен триумф на духа, триумф на стила

Общоизвестна тайна е, че спортистите вече до голяма степен печелят повече от брандове и марки, отколкото от действителната си кариера, което силно насочва вниманието ни върху стила на момчетата, все по-често неустоим и причиняващ (най-малко) въздишки. Атлетичните тела в любими дизайнерски брандове са радост за сетивата, така че изброяваме най-стилните спортисти към днешна дата и на всички времена. Защото още е само вторник и заслужаваме тази гледка:

Крис Пол, баскетболист

Крис Пол знае с точността на швейцарски часовник кога как да се облича. Статутът му на най-стилен играч в НБА според американския GQ е безпрекусловно доказателство за това, а всяка негова off-court визия - доказателство на теоремата за стилен баскетболист.  


Крис Пол пристига за мач от сезона 2019-20 в NBA срещу Toronto Raptors в Торонто, Канада

Дейвид Бекъм, футболист

Дейвид Бекъм, едно на ръка, е сигурно най-известният спортист на всички времена и не само заради физическите си способности. Да, той доскоро беше елитен футболист в разцвета на силите си, но изявите на Бекс извън терена са това, което го прави суперзвезда, освен връзката му с Posh Spice, външният вид и стил уменията на Дейвид го отличават от останалата част на foot-обществото, а и не забравяме, че е спряган за първия метросексуален мъж (четете още: Ботокс в челото, пластика на бузите и прочее операциите на Дейвид и Виктория Бекъм). Не можем да не си го припомним и като главен герой на Петъчната ни доза секс - ТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.