Следва

20 bad boy кадъра Робърт Де Ниро като млад за ЧРД78!

Галерия: 10 влюбени кадъра Линда Еванджелиста и Кайл Маклоклан, които наистина си остават приятели

Happy End :)

 

Celebrities преди 2 години

"Имам прекрасен, прекрасен, спокоен семеен живот“ - така Линда Еванджелиста описва връзката си с Кайл Маклоклан, водена от принципа "щастието обича тишината“. Но когато си супермодел и една от най-желаниете жени на своето време, а твоят партньор е звездата на култов сериал, личният ви живот - щеш, не щеш - става обществено достояние. Тяхната история е подобна на тази, за която четем в книгите и гледаме във филмите - Линда и Кайл се срещат на снимачната площадка на кампанията за Barney's и се влюбват още същия ден.


ЧРД, 56, Линда Еванджелиста



Май, 1994 г.

Маклоклан си спомня първите им дни заедно като безкрайно парти, добавяйки, че именно Линда е отворила вратата на света на модата за него. Обичат се много, но през 90-те решават да прекратят годежа си и да останат приятели. Казват, че топлите отношения помежду им са оцелели и до днес: "Ние сме семейни приятели се виждаме редовно“, споделя Линда в интервю. Споделяме в 10 благи кадъра любовта на К. и Л., за да си покажем, че хубавият край понякога същестува без "и живели щастливо до края на дните си..." 


Галерия: 10 кадъра Брижит Бардо и милионерът, който се жени за нея "по облог"



Септември, 2006 г.


Декември, 1996 г.


Октомври, 1995 г.


Февруари, 1994 г.


Януари, 1993 г.


Януари, 1994 г.


Януари, 1994 г.


Януари, 1994 г.


Октомври, 1995 г.

 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.