Следва

4 цвята, които според Коко Шанел винаги са à la mode

Хидратирай ме: Дизайнерски бутилки, с които глезим Земята и себе си

Нищо по-мотивиращо хидратация от една нахална луксозна бутилка

 

All fashion преди 2 години

Защото: 
1. Обичаме планетата и не искаме нито една пластмасова бутилка да попада в природата на наша отговорност
2. Обичаме скъпите и качествени аксесоари, особено френски и италиански
3. Харесва ни идеята да ги съчетаем с чантата, обувките, бижутата, дори парфюма си
4. Пластмасата е вредна за здравето и красотата
5. Тези бутилки, които препоръчваме да имате в поне един екземпляр, са вечни, нетежки, елегантни и идеален начин да си подарим нещо луксозно в края на Лъвските дни. Stay hydrated с:

Saint Laurent

Прилична на Оскар статуетка, новата бутилка Saint Laurent трябва веднага да е в ръцете и до устните ни.

Louis Vuitton

Дискретният кожен калъф на този термос Vuitton добавя нотка на чар към еко-аксесоара. Самият термос, украсен с монограм на бранда, заслужава не по-малко внимание, идеалното 2в1, а ако сме в разтропано настроение, позлваме "чантата" за някоя от другите си бутилки също... 

Fendi

Гланцовата черна бутилка в луксозен кейс с монограм Fendi е идеална за пътуване. Обръщаме внимание на жълтата дръжка и й благодарим, че помага да не загубим бутилката си сред горите и в пясъка...

Prada

Шикозна, изненадващо достъпна и дискретна версия на бутилка е high-end еко приспособление. Този плътен алуминиев модел от миланската супер марка изглежда страхотно дори като ключодържател или закачен на дръжката на чанта със същия етикет.

Chanel

Специално за вечно влюбените в No5, защото знаем, че припознаеш ли се в този парфюм, не искаш нищо друго. Стъклото е най-добрият материал за течности, а точно тази бутилка е и супер instagram-able. 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.