That's hot! Парис Хилтън с готварско шоу по Netflix

That's hot! Парис Хилтън с готварско шоу по Netflix

Въобще нямаме представа защо "Cooking with Paris" стартира, може би DJ дивата гради ново амплоа

По един или друг начин звездата обяснява, че идеята за шоуто й е дошла по време на изолацията и по-конкретно когато споделя рецептата за лазаня в канала си в Youtube. 5 милиона гледания по-късно подписва договор с Netflix и ето го новото звездно кулинарно предаване.


Парис Хилтън и Ким Кардашян

Първият епизод задава тона на цялото шоу: Хилтън се разхожда по алеите на американски супермаркет в бонбонена розова мини рокля с дълъг шлейф -  не очакваме по-малко glam от нея - след това тя пита продавач как изглежда чесънът и как се яде, а всъщност напълва количката си с цветен корнфлейкс. От първата й снимка в Ню Йорк с Дейвид Лашапел до скандала със секс лентите и риалити шоуто The Simple Life с участието на Никол Ричи, днес Парис, осенена от вдъхновение или наситила се на скука у дома, просто за пореден път забърква рецепта за масов шок и много смях. 

Шоуто за момента е разделено на 6 епизода, всеки по около тридесет минути, сетингът е ярко декорирана кухня, а гости на знаменитата блондинка са Ким Кардашян,  Савити, Деми Ловато, сестрата на Ники Хилтън и майката на Парис, Кейти, също също запретват ръкави и престилки. Това е доказателство, че напрежението в семейството е избледняло след документалния филм "Истинската история на Парис Хилтън“ (Четете още: Парис Хилтън за новия си документален филм: Не съм тъпа блондинка, просто добре се преструвам), в който Парис признава, че все още е травмирана от една година психологическо и физическо насилие в училище "Каньон Прово“.


Ники, Кейти и Парис Хилтън

Готвенето или това, което е класическа ежедневна задача за мнозина, в шоуто "Cooking with Paris" се свежда до игриво забавление: пазаруване, спазване на рецепти, шарена посуда, работа с фурната и очевидното носталгично приготвяне на любими ястия от детството на Парис (френч тост и хамбургери, например). Мечтаният свят на детството тук се проявява и в нещо друго: книгата с рецепти е осеяна с искрящи камъни и написана с шарени химикалки. Парис признава, че под тона на рецептурника има дълбоко желание да се върне към простите удоволствия, а при детските преживявания. Може и да си го пуснем, не защото не знаем как се прави бургер, а за да се нагледаме на тоалети, бижута, прически, грим и да се престрашим поне веднъж да наготвим нещо със слънчеви очила, изглежда fun! 


Парис Хилтън и Деми Ловато

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.