Следва

We love: На Хейли Бийбър флоралното мини

Много шик Лили Колинс на луксозно парти на Cartier

Лили Колинс от съвсем скоро е лице на лимитираната колекция бижута на Cartier's Clash [Un]. Т.е. не е изненада, че именно тя бе звездата на партито по повод старта на колекцията.

 

Celebrities преди 2 години

Актрисата от „Емили в Париж“ се яви на събитието в Лос Анджелис в абсолютно поразителен стайлинг. Черно-бялото творение върху фината снага на 32-годишната красавица е с подписа на модна къща Роналд ван дер Кемп. 

 

Партито вчера отбеляза и началото на изложба, специално организирана по повод лансирането на новата колекция, която изложба ще бъде отворена за обществеността до 1 септември. Изживяването на посетителите ще бъде обогатено с оригинални звуци от известния музикант Финей, също специален гост на партито.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.