Следва

Ексклузивно: Слави Трифонов пред БНТ

We love: На Хейли Бийбър флоралното мини

Разкошна двойка! 

 

Celebrities преди 2 години

Очевидно е, че тези двама много красиви хора са като магнит за папараците. 24-годишната манекенка и 27-годишният певец бяха заснети за милионен път тия дни, но и милиарден да беше, нямаме възражения - можем да ги гледаме безгранично. В контекста на вчерашния ден, съпрузите бяха засечени, докато се отправят към вечеря в ресторант в Бевърли Хилс. Хейли носи много популярната напоследък американка Alessandra Rich, представена тук под формата на ултра секси мини рокля в черно и бяло, и зелена чанта Bottega Veneta, от която, зеленеем от яд, Хейли има сигурно 25 нюанса.  


Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов


Обичта на известните: Джъстин и Хейли Бийбър в Париж


Няколко дни по-рано, двамата видимо безкрайно влюбени и отдадени един на друг сладура, бяха снимани на разходка с племенницата на Хейли, Айрис. Самият чичо Джъстин сподели няколко снимки от симпатичния семеен момент. 


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 16 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.