Следва

Ексклузивно: Слави Трифонов пред БНТ

We love: На Хейли Бийбър флоралното мини

Разкошна двойка! 

 

Celebrities преди 2 години

Очевидно е, че тези двама много красиви хора са като магнит за папараците. 24-годишната манекенка и 27-годишният певец бяха заснети за милионен път тия дни, но и милиарден да беше, нямаме възражения - можем да ги гледаме безгранично. В контекста на вчерашния ден, съпрузите бяха засечени, докато се отправят към вечеря в ресторант в Бевърли Хилс. Хейли носи много популярната напоследък американка Alessandra Rich, представена тук под формата на ултра секси мини рокля в черно и бяло, и зелена чанта Bottega Veneta, от която, зеленеем от яд, Хейли има сигурно 25 нюанса.  


Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов


Обичта на известните: Джъстин и Хейли Бийбър в Париж


Няколко дни по-рано, двамата видимо безкрайно влюбени и отдадени един на друг сладура, бяха снимани на разходка с племенницата на Хейли, Айрис. Самият чичо Джъстин сподели няколко снимки от симпатичния семеен момент. 


 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.