Следва

В памет на Чарли Уотс: свръхелегантният джентълмена на Rolling Stones

Ексклузивно: Слави Трифонов пред БНТ

Лидерът на „Има такъв народ" Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю

All About Life преди 2 години

Той ще отговаря на въпросите на Бойко Василев в ефира на БНТ. Каква е стратегията на партията след като Трифонов обяви, че първата политическа сила минава в опозиция. Има ли условия, при които биха участвали във формиране на правителство с трети мандат? Какви са приоритетите на ИТН в ситуацията на политическа криза и какъв изход предлага? Интервюто ще бъде излъчено екслузивно в програмата на БНТ 1 в петък, 27.08.2021 г. веднага след централната емисия „По света и у нас".

Гледайте „СПЕЦИАЛНО: Слави Трифонов пред БНТ" - интервю с Бойко Василев в петък по БНТ 1 и онлайн на bntnews.bg и на страницата на "По света и у нас" във Facebook.

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 22 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 22 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.