Следва

Кралски Gucci акцент

На есен с песен и задължително черно сако! 10-тe най-добри модела 2021

Най-страхотните нови модели за повече от шик есен - точно 10, според нагласите, вкуса и джоба 

 

All fashion преди 2 години


Ami Paris, Пролет/Лято 2021

Ако искате да инвестирате в интелигентна покупка, заложете на неотменимото. На вечната стойност. На това, което носихме вчера, определено носим днес и без съмнение ще носим и утре. Черното сако е първенец сред този тип дрехи - то никога няма да напусне позицията си на универсален боец в гардероба, защото е красиво, важно, функционално и секси извън всеки сезон и всяка ситуация. Вталено или в свободен мъжки стил, с или без ревер, с едно или няколко копчета, то, черното сако, отново е тук, както винаги е било, остава само да изберем едно, поне, ново попълнение, съобразно предпочитанията си.


Coperni, Пролет/Лято 2021

И така, отивате на важна бизнес вечеря. Скоро е, но нямате идея какво да облечете. Печеливш ход е, разбира се, едно ново черно сако, съчетано с подходящ панталон или черна копринена рокля. Добавете симпатичен клъч и низ от перли или любимо бутафорно бижу (като тези обици Gucci, защото са много модерни), към тоалета и сте готови. Едно черно сако със свободна кройка е перфектен избор дори при горещо време, допълвайки чифт къси шорти, панталон "пижама" или мини пола. Втален блейзър, като този в колекцията на Christian Dior Есен/Зима 2021 г. или тази на Coperni Пролет/Лято 2021 г., може да се носи на голо тяло - моделът невинаги е подходящ за ежедневието, но има всички шансове да се превърне в основния детайл за вечер, която изисква специално старание - интимна вечеря или балет в Болшой. 


Christian Dior, Есен/Зима 2021

За много от нас черното сако е като униформа - спомнете си Фран Лебовиц и ще разберете какво имаме предвид - в дреха като тази буквално може да се живее. Без поне едно от същото е трудно да си представим гардеробите на любимите модни девойки: Лея Сфез, Анук Уве и белгийския модел Амали Нилсен. Героините в нашия материал, напълно различни една от друга, намират в този елемент от гардероба решението на всички проблеми - не само поради универсалността му, но и заради усещането за комфорт и сигурност, което носи на своите собственици. Трудно е да си представим по-добър лек за несигурността днес от добре скроеното черно сако. 

Авторите на този материал сме дълбоко убедени, че няма никаква опасност някой от нас изведнъж да се окаже с твърде много черни сака, блейзъри, жакети и всякаквите им вариации в гардероба. Дори да заемат цялата шина в гардероба, в конкретния случай с черното сако обвиненията нямат място. Това, приемаме, е просто един несъзнателен подход към качественото, интелигентно съставяне на гардероба. Обзалагаме се, че дори да си поставите за цел да колекционирате такива сака, нито един екземпляр от колекцията ви няма да събере прах. Междувременно представяме 10 от най-достойните кандидати за тази роля за Сезон Есен 2021. Следват най-добрите модели на сезона >>> 


Bottega Veneta, 3 810лв


Coperni, 650лв


Totême, 1485лв


Annie Bing, 1025лв


Alexander McQueen, 3810лв


Jil Sander, 3500лв


AMI Paris, 738лв


Isabel Marant Ètoile, 960лв


Saint Laurent, 3300лв


MM6 Maison Margiela, 1065лв

More All fashion