Следва

Buena Vista Sicial club

Петте нещa, които харесахме в модата през изминалата седмица

Тази седмица миланският кореспондент на Wall Street Journal Deborah Ball издаде дългоочакваната книга за...

All fashion преди 14 години

1. House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival

Тази седмица миланският кореспондент на Wall Street Journal Deborah Ball издаде дългоочакваната книга за гигантът Версаче и по-скоро за хората и драмите зад марката.



След проведението над 220 интервюта в трупане на информация за книгата, House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival е събрала в себе си битката с на Донатела Версаче с наркотиците, прахосничеството на семейството и историята на потайната Алегра Бек Версаче, наследница на 50% от компанията след убийството на гениалния Джани Версаче.

2. Marc Jacobs за всички




Един от любимите ни дизайнери обяви, че ще даде виртуален front row на всички фенове на марката. Ревюто за есен/зима 2010 на Marc Jacobs ще се излъчи онлайн директно от Ню Йорк на 15 февруари от 20 часа тамошно време на сайта на марката (marcjacobs.com). Е, вярно тук ще е 3 през нощта, но за Марк си струва.

3. Mert Alas & Marcus Piggott за Gucci пролет/лято 2010



Отново убийствено готина кампания на фотографското дуо Mert Alas & Marcus Piggott. Този път снимките са за лятната колекция на Гучи, а моделите Наташа Поли и Раян Кенеди. Когато става въпрос за фотографията на Мерт и Маркъс, думите са излишни. Вижте сами, тази ни е любимата. Какъв ракурс, какво чудо.

4. Косите посивяха и в Cheap Monday



Първи бяха Proenza Schouler, изкушена от тях и малкият гений на модата, Тави, боядиса косата си в сиво синкави отенъци. Въпреки екстремността си обаче, трендът не спря до тук. Ревюто на Cheap Monday за тяхната есенно-зимна колекция в Стокхолм разходи по подиума още много сиви перчеми. Има нещо минималистично и много привлекателно в тези избелели кичури, не мислите ли?

5. Zara Spring 2010



Излезе пролетната кампания на Zara за 2010. Телесни цветове, ефирни материи, минималистични кройки, общо взето семплият, но достатъчен гардероб за шикозна пролет.

Тони Гарн като лице на кампанията също е вълшебна, толкова нежна и лека, че сякаш и самата тя е точно създадена за кампанията. Но това, което наистина ни кара да се вълнуваме от снимките е предстоящото откриване на магазин на Zara в София през март. Нямаме търпение! 
 

More from View Sofia

More All fashion