Следва

Дева на Моника Белучи: първо дефиле за Dolce&Gabbana

Като мама: Хайди Клум и Лени, ослепителни на парти във Венеция

Дъщерята на Хайди Клум дефилира за пищното модно шоу на Dolce&Gabbana, което се проведе този уикенд във Венеция и за бляскавата поява на Дженифър Лопес на което вече писахме.

 

Celebrities преди 2 години

Във Венеция очевидно е била и 48-годишната супермодел, която пътува със съпруга си Том до очарователния италиански град, за да подкрепи красивото си мини копие, което дефилира на ревюто на Доменико Долче и Стефано Габана, което ще покажем изцяло утре. 

На партито след грандиозното модно ревю, Хайди и Лени носят хармониращи си пайетени рокли, от които красотата на тандема мама-дете се издига до извънземни висоти.  


Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето



Копие на мама: От А(уерман) до Х(адид), всичко за известните и неизвестните дъщери на топмоделите от 90-те


Иначе, атрактивната германка изгледа шоуто с участието на дъщеря си от първия ред. Облечена в черна рокля и със силен грим, тя изглежда отново сензационно. 

А тук е фотогеничната Лени като част от луксозното шоу на италианския бранд и малко преди него, с майка си, при пристигането им във Венеция >>>

More from View Sofia

Taste Sofia: Electro Camel

Food преди 3 месеца

Taste Sofia - една поредица за фини бохемски удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и живее като част от света. С неговото безкрайно разнообразие, фантастични възможности и усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.