Следва

От Balenciaga до Saint Laurent: защо марките изтриват миналото си в Instagram?

Dolce&Gabbana 2021 Alta Moda: РЕВЮТО във Венеция

С парад от гондоли, прекрасна дъга, рисуваща небето, и ято от гости "от лъв нагоре", модното ревю висша мода на Dolce&Gabbana в събота вечер във Венеция оправда драматичния си замисъл в центъра на площад Сан Марко 

Runway преди 2 години

Колекцията от 100 тоалета е първата в историята, показана на това епохално място, а моделите, потопени в коприна, кадифе и цветни кристали, пристигнаха с гондола, за да се разходят пред "тълпа" (казваме го в кавички, защото многобройните гости всъщност включваха най-големите световни звезди), сред която Дженифър Лопес, Крис Дженър, Сиара, Кити Спенсър, Нормани,  Megan Thee Stallion, Моника Белучи, Мария Бакалова и още, и още.

В изявление по повод гранде-случката, Доменико Долче и Стефано Габана казаха: „За нас Венеция символизира перфектната хармония на противоположности, които се привличат: тя е романтична и чувствена, меланхолична и радостна, рационална и визионерска, светеща и нощна, свещена и профанизирана, тъмна и златна”.


Великолепна Дженифър Лопес на модното шоу на Dolce&Gabbana във Венеция




В някои от представените невероятно пищни тоалети се улови поклонът доземи на дизайнерското дуо към автентгичната енергия на този приказен град - моделите носеха класически венециански карнавални маски. Следват кадрите, включително backstage, от това извънземно в поразителността на мащаба си модно шоу. Шоуто на 2021-ва! 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.