Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Помните ли носталгичната и вълнуваща тръпка от последните дни преди връщането в училище? Когато имаме още малко време за удоволствия преди да срещнем отново строгия учител или неприятен съученик; когато искаме да изживеем лятото в последните му романтични моменти и да вземем всичко от безгрижието и слънцето на септември... Астрологията този месец ни предлага такава космическа "отсрочка". След бурното лято, това е възможност да се върнем в нормалния път, подкрепени за начало от Новолунието в Дева на 6-ти, което е особено благоприятен ден за съставяне на списък и настройване за едно по-светло утре.

Единственият неприятен момент за месеца пристига на 10-ти, когато любовната планета Венера се премества в Скорпион, последвана от транзита на огнения Марс във Везни на 14-ти. Тази промяна поставя двете планети в напрегнато положение - Венера не обича особено да бъде в Скорпион, а Марс не обича да бъде във Везни. В такава ситуация са необходими компромиси. 

Въпреки акцента върху контролиращата Дева този месец, Пълнолунието в Риби на 20-ти ни напомня, че понякога е по-добре просто да се носим по течението. Това е особено важен урок, с който да влезем в сезона на Везните на 22-ри.

Месецът приключва с транзит на комуникационната планета Меркурий и ретроградната й фаза във Везни, започваща на 26-ти вечерта. Знаем много добре колко предизвикателни са тези моменти, но ако се мобилизираме отсега, няма да бъдем така обезпокоени от Р. М. Още за предстоящите 30 дни, знак по знак, надолу... 

Хороскоп

Още от Astro