Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Овни, това може да е един от най-продуктивните ви месеци през цялата година. Заради акцента върху знака на Девата до 22 септември ще имате нетърпение да се организирате, да се придържате към детайлите и да завършите всичко, което започвате. Ако имате на ум конкретен проект, започнете го по време на новолунието в Дева на 6-ти - независимо дали е голям или малък, ще установите, че темпото бързо се ускорява и ще бъдете подкрепени от вселената още в ранните етапи на работата си.

Животът ви ще става доста интензивен, защото хармоничната Венера се премества в страстния Скорпион на 10 септември. Чувствата ви ще са страшно дълбоки и ще обхванат цяла гама от силни емоции. Това е подходящ момент да оставите желанията си да излязат на преден план и да ги следвате неотлъчно. Какво искате най-много, с цялото си сърце? Сега е моментът да го пожелаете. 

Предстои още една мощна промяна - Марс, управляващата ви планета, се премества във Везни и вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни взаимоотношения, на 14 септември. Това означава, че предстоящите шест седмици ще бъдат чудесни за пречистване на любовната атмосфера в живота ви, както и за подсилване на всяка връзка, заседнала по една или друга причина. 

Пълнолунието в мечтателните и духовни Риби на 20 септември е добър ден за отмора, почивка, релакс. Може да ви е трудно да работите с пълна сила, така че е разумно да опростите графика си максимално. Два дни след това Слънцето преминава в знака на дипломатичните Везни и поставя допълнителен акцент върху всички видове отношения. Предстоящите четири седмици ще са подходящ момент да се срещнете с бизнес партньори, да прекарате повече време с близките си и да общувате качествено с хората. 

Последното важно е, че Меркурий, планетата на комуникацията, започва ретроградна фаза във във Везни на 26 септември, която продължава около три седмици. Това може да доведе до недоразумения и някои разочарования, но, както винаги, просто трябва да изчакаме да премине... 

Хороскоп

Още от Astro