Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Козирози, положителният фокус върху вашия знак този месец може да ви вдъхнови да пътувате повече, да учите и да се възползвате отэ възможности, които ви извеждат от зоната ви на комфорт. Със Слънцето в Дева до 22 септември, имате възможност да процъфтявате, като се заемете с нови предизвикателства. Новите опции ще ви променят и обогатят по много начини. Най-доброто време за всяко ново начало е по време на Новолунието в Дева на 6-ти. Тази динамична лунна фаза е вашата възможност да хванете лунния прилив и да му позволите да ви пренесе напред до вашата мечтана дестинация, метафорична или физическа.

Плюс това, тъй като романтичната Венера се премества в страстния Скорпион и в 11-ия ви дом, дома на социалните контакти, на 10 септември, следващите седмици могат да бъдат идеални за запознанства, флирт и наслада, споделена с други хора. Може да бъдете привлечени да се свържете с такива, които имат власт или влияние, особено ако те могат да ви помогнат с вашите планове и цели. Но може би най-големият тласък идва, когато яростният Марс се премества във Везни и вашия личен 10-ти дом, дома на кариерата, на 14-ти. Той ще бъде там за шестседмичен престой, така че ще имате много възможности да се концентрирате върху целите и плановете си, както и да изградите страхотни отношения с всички подходящи хора.

Пълнолунието в Риби на 20 септември се случва във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, което значи, че вашите думи и разговори ще са изпълнени с чувство! Ако трябва да преговаряте или да постигнете споразумение, емоциите ще вземат превес и пътят на логиката ще отстъпи. Слънцето се премества във Везни на 22-ри, така че следващите четири седмици са вашият шанс да дадете пример, да покажете уменията си, да споделите идеите си със света... И накрая, проблематичният Меркурий става ретрограден на 26 септември, така че следващите три седмици могат да донесат закъснения и пречки, както и възможност за размисъл върху ваши решения - бъдете внимателни с действането и смели в мисленето. 

Хороскоп

Още от Astro