Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Готови ли сте да се откажете от всичко, което вече не работи, Водолеи? Слънцето е в Дева до 22 септември, което е възможност за динамична промяна. Ако нещо ви дразни и пречи от известно време, намирането на смелост да се справите с това ще донесе спокойствие и нова енергия. Новолунието на 6-ти е едно от най-добрите времена за работа по всякакви проблеми. Независимо дали това означава да се свържете със съветник или терапевт или да получите помощ от друг експерт по вашия конкретен въпрос, действайте. Правейки всичко възможно да подобрите нещата всеки ден, скоро този проблем ще се стопи!

Прекрасната Венера се премества в страстния Скорпион на 10 септември, така че ако сте готови да се сближите с влиятелни хора, които са на власт, малко очарование и магнетично отношение може да направи чудеса. Ако сте страстни в работата, бизнеса или бъдещите си планове, това със сигурност ще излезе наяве сега и само по себе си ще привлече другите към вас, особено ако имат сходни ценности с вас.

Едновременно с това ще имате силно желание да се измъкнете, да потърсите нови възможности и да намерите среда, която може да ви научат на нови умения и жизненоважни знания. С голям акцент върху вашето личностно развитие, този месец е време да се изнесете от зоната си на комфорт, особено когато яростният Марс се премести във Везни на 14-ти.

На 22 септември Слънцето започва годишния си четириседмичен престой във Везни, което означава, че е време да преминете отвъд своите граници. Това е шанс за вас да опознаете нова територия, нови хора, нови партньори - всякакви новости, които значително да обогатят живота ви. И накрая, за жалост или за радост, комуникативният Меркурий става ретрограден във Везни от 26-ти и остава такъв в продължение на три седмици, така че бъдете готови за забавяния, свързани с пътувания, обучение или институционални задължения. 

Хороскоп

Още от Astro