Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Готови ли сте да се преместите в нови води, Риби? С акцент върху вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, до 22 септември ще имате много възможности. Плюс това, огненият Марс също е в този сектор на вашата карта, така че може да сте нетърпеливи да се включите в определени групи, които отговарят на вашите интереси. Ако трябва да изчистите атмосферата около себе си, ще се почувствате трогнати да разрешите проблем с важен за вас човек, особено ако той се влачи отдавна... Това ще проправи пътя за повече откритост в бъдеще.

Новолунието в Дева на 6-ти може да съвпадне с решение да се ангажирате по-задълбочено с начинаещ романс, да си сътрудничите с някого или да създадете бизнес партньорство. Ако искате да пробиете леда с определен човек, това е моментът. Романтичната Венера се премества в магнетичния Скорпион на 10 септември и романсът може да започне, когато сте изключително заети с работа или докато пътувате. С тази прекрасна планета на ваша страна сте нетърпеливи да се впуснете в свежи преживявания и да прегърнете повече от живота. Също така, огненият Марс влиза във Везни на 14-ти, което е чист призив да намерите баланс в живота си. Независимо дали става въпрос за вашето парично положение, лични отношения или бизнес, това е вашият шанс да възстановите равновесието си.

На 22 септември лъчистото Слънце се премества във Везни за годишния си четириседмичен престой там. Това е време е да хвърлите светлина върху онези области от живота си, които биха могли да ви донесат трансформация. Ако сте готови да приемете промяната, животът ви може да се промени по много хубав начин. 

И накрая, комуникативната планета, Меркурий, става ретроградна във Везни на 26-ти и тази фаза ще продължи около три седмици. Погрижете се допълнително за парите си и подобрете антивирусната си защита, за да избегнете всякакви измами, капани и болежки. И макар че може да има забавяния, нещо, което е счупено, може внезапно да се оправи!

Хороскоп

Още от Astro