Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Докато Слънцето продължава своето пътуване през Дева и вашия 4-ти дом, дома на семейството, жилището и грижата за себе си, можете да извлечете огромно удоволствие от приятни занимания, творчески дейности, предприемачески идеи и планове. Ако нещо предизвика вашия интерес, независимо дали е потенциална романтична връзка или блестяща идея за произведение на изкуството, дайте всичко от себе си. И все пак, с ослепителното Новолуние в Дева на 6 септември, което се изравнява с Уран, сега е чудесен момент да започнете всякакви инициативи, които ви вълнуват от известно време.

Сега силно се набляга на вашия 6-ти дом, дома на здравето, работата и ежедневните навици - може би е време да обмислите повече съзнателен и здравословен начин на живот, в който получавате много повече удоволствие от ежедневните си дейности. Мислите ви за промяна в начина на живот ще се увеличат, когато динамичният Марс се премести във Везни на 14-ти - тогава намирането на идеалния баланс между работа и личен живот ще внесе хармония в ума, тялото и душата и ще ви направи много по-щастливи.

Пълнолунието в мечтателните Риби на 20 септември се пада във вашия 11-ти дом, дома на социалните преживявания и може да съвпадне с буен празник или друго събитие, което може би очаквате с нетърпение от известно време. Очарователни разговори ще ви свържат с хубави хора, правейки това време подходящо за нови приятелства и романтични възможности. Нещата стават още по-специфични, когато сияйното Слънце се премести във Везни на 22-ри. През следващите четири седмици бихте могли да осъзнаете онези области в живота ви, които се нуждаят от най-голяма промяна.

Единственото неприятно е, че Меркурий става ретрограден на 26 септември и остава такъв в продължение на три седмици. Това се случва в знака на Везните, така че бъдете внимателни, не прибързвайте със заключенията, четете между редовете и мислете дълбоко, преди да вземете важно решение.

Хороскоп

Още от Astro