Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Близнаци, Слънцето е във вашия 4-ти дом, дома на жилището и семейството, до 22 септември, което означава, че следващите седмици са добро време за грижа за себе си. Но тъй като то същевременно е в Дева, ще сте много нетърпеливи да се заемате с някаква домакинска работа или ремонт, което може да ви измори. В тази връзка, Новолунието на 6-ти може да използвате за иницииране на проекти и планове, особено такива, свързани с битови и семейни въпроси. За най-голям успех запишете задачите и намеренията си по ред на важност и започнете да ги действате поетапно, но скоро.

Романтичната Венера се премества в Скорпион на 10 септември и нейното присъствие там осветява 6-ия ви дом, дома на здравето, рутината, навиците и ежедневието. Чувствата ви ще са интензивни и това може да повлияе на отношенията по време на работа, особено ако изпитвате негодувание или ревност. И все пак има шанс да изгладите нещата и да намалите напрежението, ако си дадете време да проведете разговор от сърце с човека, с когото сте в конфликт.

Тъй като огненият Марс се присъединява към оптимистичния Меркурий във вашия 4-ти дом, който е също дома на почивката и грижата за себе си, е време да влезете в по-спокойно и игриво настроение. Какво искате да създадете? С кого искате да се срещате? Време е за забавление и релакс, имате възможност да се върнете към всичко, което ви прави щастливи. Опитайте се да опростите графика си по време на Пълнолунието в Риби на 20 септември. Ако сте завършили проект или сте постигнали нещо голямо, отпразнувайте го!

Преминаването на слънцето във Везни на 22-ри ще ви вдъхнови да научите ново хоби или спорт или да се отдадете на нови интереси. Успешен нов проект или потенциална романтична връзка ще разведрят живота ви съвсем скоро. Единственият проблем е, че Меркурий става ретрограден във Везни на 26 септември, което може да върне стари приятели и партньори в живота ви. Всъщност, дали това е проблем, зависи само от вас... 

Хороскоп

Още от Astro