Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

С настъпването на този месец, Раци, ще сте изключително заети с административна работа, задължения по интернет проекти, блогове и уебсайтове и може би научаване повече за творческото писане или писането на книга. В този момент връзките с хора, онези, които смятате за сродни души, са много важни и силно акцентирани. На 6 септември в Дева има Новолуние, което е идеалното време да започнете нещо ново, независимо дали е вълнуващ проект или по-нататъшно развитие на нещо, върху което вече работите. Ако искате да изчистите офиса си и да придобиете по-добри работни навици, това е моментът да започнете.

Страстите обаче могат да се разгорят, когато романтичната Венера се премести в интензивния Скорпион и във вашия 5-ти дом, дома на творчеството и романтиката, на 10-ти. Любовната ви връзка може да стане от силна - по-силна, или, ако не сте влюбени в човек, да се влюбите в ново начинание, хоби или място.

Също така всичко, което се случва в дома ви, ще е много интензивно през целия месец, особено когато огненият Марс се премести във Везни на 14 септември. Въпреки това Пълнолунието в мистериозните Риби и във вашия 9-ти дом, дома на пътуването и приключенията, на 20-ти ще ви накара да да копнеете да се измъкнете от всичко това. Ако дадена ситуация вкъщи се развива зле, ще почувствате, че почивката и шансът да се отпуснете ще помогнат да я разрешите по-лесно.

Когато слънцето се плъзне във Везни на 22 септември, е време да се поглезите и да се насладите на повече грижи за себе си - не пренебрегвайте възможността да презаредите батериите си. И накрая, за добро или лошо, Меркурий става ретрограден във Везни на 26-ти, така че би било най-добре да избягвате промени по къщата си, да не правите покупки или продажби до 18 октомври, когато тази фаза на комуникационната планета приключва. 

Хороскоп

Още от Astro