Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021: Лъв

ЛЪВ 22.07 – 22.08


Лъвове, ще имате нетърпение да възстановите финансите си този месец и да направите каквито и да е подобрения, които изглеждат необходими. И макар това да е нещо, което не очаквате с нетърпение, организирането на всичко сега ще ви даде здрава база, от която да започнете нови идеи и проекти. Новолунието в Дева на 6 септември е идеалното време за стартиране на именно такива нови планове, като например създаване на бюджетен план, влагане на повече в спестявания или получаване на финансиране за вълнуващо начинание.

Прекрасната Венера се премества в Скорпион и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 10-ти, с което ще ви насърчи да разкрасите дома си по поразителен начин. Със сигурност ще бъде много запомнящо се. Същевременно, на 14-ти, агресивният Марс се премества във Везни, което значи, че е време да бъдете проактивни по отношение на бизнес планове и важни начинания. Комуникацията е ключова в момента и свързването с други хора, които споделят вашите цели, буквално ще улесни живота ви. Това е подходящ момент да започнете онлайн курс или да намерите ментор, който да помогне по пътя към успеха.

На 20-то чило в Риби има Пълнолуние. Тогава ще сте готови да се откажете от нещо, на което сте държали дълго време. Вие сте твърде непримирими, за да продължавате да живеете с неща, които ви пречат, а краят на септември е добро време да се откажете от подобен вид бреме. Също така, сияйното Слънце се премества във Везни на 22 септември, а предстоящите четири седмици предоставят чудесна възможност да се свържете с хора, които не сте виждали или чували от известно време. 

И накрая, колкото и да не ни се иска, Меркурий навлиза в ретроградна фаза от 26-ти и може да се наложи да се справите с някои неочаквани промени в плановете. Ако ви предстои нещо важно, направете го внимателно и стъпка по стъпка за най-добри резултати.