Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Вашият знак е перлата в короната до 22 септември, така че следващите няколко седмици са изцяло за вас, вашите нужди и желания. Какви са мечтите ви? Какво се надявате да постигнете? Сега е моментът да засадите семената и да се погрижите за тях, докато започнат да поникват. Имате помощта на Новолунието във вашия знак на 6-ти, което позволява да започнете отначало или да достигнете следващ етап в дългосрочен проект. Ако искате да си създадете нови или по-здравословни навици, давайте именно сега.

Чудесната Венера се премества в Скорпион и във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, на 10 септември и тогава разговорите с хора ще изпъстрят и трогнат ежедневието ви. Бъдете нащрек за намеци, закачки и недиректни знаци, защото думите на някого може да казват повече, отколкото предполагате.

Освен това, агресивният Марс се премества във Везни и вашия 2-ри дом, дома на парите, материалните и финансовите ресурси, на 14-ти, така че следващите шест седмици са възможност да отделите пари за себе си. Пълнолунието в Риби и във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни взаимоотношение, е на 20 септември. Това може да е време на искрени разговори и признания, но може и да е трудно да оставите емоциите си на показ.

Ако имате планове за харчене на много пари, преместването на Слънцето във Везни на 22-ри насърчава покупките и показва как да извлечете максимума от наличните си пари. Ако имате какво да продадете, не би било лошо да го направите сега. И накрая, тъй като разговорливият Меркурий, вашата планета-водач, става ретрограден на 26 септември, бъдете особено внимателни, когато пазарувате онлайн, особено по отношение на вашата лична информация и самоличност. Най-добре действате преди този неприятен транзит. Или го изчакайте да мине и тогава. 

Хороскоп

Още от Astro