Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Докато слънцето прави ежегодното си преминаване през грижливата и организирана Дева до 22 септември, ще сте по-фокусирани към това, което се случва вътре, а не извън вас. Това прави месеца идеалното време да започнете да си водите дневник, да записвате мечтите си или да медитирате. Всичко, което ви помага да разберете себе си по-добре, да придобиете представа и да намерите целта си, трябва да е приоритет за вас през септември. И ако смятате, че бихте могли да разчистите емоционален багаж, който ви тежи, давайте възможно най-скоро. 

Новолунието в Дева на 6-ти може да съвпадне с решение да се свържете с учител или треньор, който може да ви помогне да разгърнете пълния си потенциал. Ако имате проблем, който се нуждае от решение, срещата с терапевт или консултант ще бъде добър ход. На 10 септември прекрасната Венера, вашият владетел, се премества в Скорпион, където нейното присъствие е оцветено с интензивно и дълбоко емоционално преживяване. Може да се изненадате от това колко силни стават чувствата ви, дори ако се опитате да ги контролирате.

Увереността и енергията ще се увеличат, когато увереният Марс се премести във вашия знак на 14-ти за престой от около шест седмици. Може да сте по-склонни да отстоявате нуждите си, дори ако това означава, че тези на другите хора около вас са отхвърлени или пренебрегнати. И макар че те биха могли да бъдат изненадани от вашата смелост, не се спирайте и бъдете пръв приоритет за себе си по всяко време.

На 22 септември Слънцето се премества във вашия знак за четири седмици, което ви дава възможност да се съсредоточите върху всичко, което е важно за вас. Стартирайте проекти, инициирайте навици и задайте своите цели и намерения за следващите седмици и месеци. Също така, отпразнувайте рождения си ден подобаващо. И накрая, доста кофти, но комуникационната планета, Меркурий, става ретроградна във вашия знак на 26-ти и най-добре би било да се въздържате от ангажименти, важни планове или проекти, особено ако те включват много пари.

Хороскоп

Още от Astro