Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

Скорпиони, социалният ви живот разцъфва с настъпването на месеца. Със слънцето в Дева до 22 септември, сега е чудесно време за социализация, купони, изследване на приятелски групи и клубове, свързване със сродни души. Независимо дали търсите бизнес просперитет или удоволствие, ще намерите много възможности, подходящи за вашите нужди. Положителна енергия идва и от Новолунието в Дева на 6-ти. Независимо дали искате да се присъедините към фитнес клуб или да станете част от тематична оналйн група, сега можете да реализирате мечтите си. Не забравяйте да се възползвате от тази възможност. 

Романтичната Венера се премества във вашия знак на 10 септември, което ще ви помогне светът да ви види в привлекателна и сексапилна светлина. Вашият естествен магнетизъм ще бъде засилен и ако търсите любовна връзка, бихте могли да си спечелите много интерес от страна на интригуващи лица. Динамичният Марс, вашата съуправляваща планета, се втурва към Везните и вашия 12-ти дом, дома на духовността, на 14-ти, давайки възможност вашето търсене на спокойствие и усамотяване да срещне успех.

Насладете се и на Пълнолунието в Риби на 20 септември, защото това събитие може да се окаже най-доброто от дълго време. Два дни след това кажете "Добре дошло!" на Слънцето в 12-ия ви дом, където ще остане около четири седмици. Това е шанс да осветите области от живота си, които се нуждаят от внимание, но често пренебрегвате. Не забравяйте да отделите време за почивка и зареждане. И накрая, тъй като проблематичният Меркурий става ретрограден на 26 септември, може да се свържете с някой от миналото си, давайки шанс да излекувате стара рана.

Хороскоп

Още от Astro