Месечен ХОРОСКОП - Септември 2021

Astro преди 2 години

С настъпването на този месец, Стрелци, Слънцето продължава своето пътуване през знака на Девата до 22 септември. Това е възможност да покажете работата си, както и подходящ момент за маркетингови и промоционални начинания от всякакъв вид. Ако работите в областта на продажбите или желаете да дадете тласък на бизнеса си, си струва да положите допълнителни усилия. Новолуние в същия знак на 6-ти ви дава палец нагоре, за да стартирате ново начало и нови инициативи. Независимо дали става въпрос за промяна на навици, желание да бъдете по-продуктивни или реализация на нова бизнес идея - Лунният прилив ви подкрепя.

Този много наситен месец ще ви накара да се запознаете и смесите с всякакви хора. От 10 септември обаче сладката Венера се премества в магнетичния и страстен Скорпион и присъствието й там е призив да се отпуснете и да бъдете добри към себе си. Динамичният Марс влиза във Везни малко след това, което може да ви направи по-активни при присъединяването към групи и приобщаването на нови хора към близкия ви кръг. 

Въпреки това, Пълнолунието на 20 септември дава възможност да се оттеглите, като опростите рутината си и отделите време за релакс. То се случва във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, така че това е денят, в който да се насладите на домашно спа лечение и малко повече глезотии и грижи за себе си. Слънцето започва да грее във Везни на 22-ри, което може да ви направи нетърпеливи да осъществите дългогодишна мечта или желание. За жалост, може би, бъбривият Меркурий започва ретроградна фаза във Везни на 26 септември и това може да ви свърже със стари любови или приятели от миналото. Това обаче е шанс и да се излекувате стари рани - възползвайте се. 

Хороскоп

Още от Astro