Следва

Приянка Чопра: красивото лице на индийския Vogue

Уличният стил на звездите: Пенелопе Крус, Кейти Пери, Сиена Милър и още

Китка китка магданоз, кой излезе първи - тоз! 

Celebrities преди 2 години

Сезонът на свежото вливане на енергия в градовете започна. И ние, и звездите, се връщаме към нормалния работен ритъм, към ежедневието, към рутината. Идеята е да го напарвим с вкус и настроение, запазвайки по-дълго усмивките, натрупани през лятото по лицата си, и да задържим духа на ваканционното безвремие колкото можем повече. 

Как изглеждат някои от най-приятните известни жени в навечерието на есента, интерпретирайки готини стилови комбинации според настроението, мястото и повода, разглеждаме надолу. Знаем прекрасно, че вдъхновението е навсякъде! 

Пенелопе Крус във Венеция
Поява на красивата испанка във Венеция, в рамките на приключилия там Кинофестивал. Виждаме свежо излъчване, красива прическа и един разкошен прочет на класиката от Chanel в бяло. 

Кирстен Дънст във Венеция
Актрисата ни показва как да носим "най-есенната" гама от нюанси през настъпващия красив сезон. Установяваме за пореден път, че бордото, кафявото и тъмно червеното отиват много на руси жени.

Бела Хадид в Ню Йорк
По-младата сестра Хадид се радва на септемврийското слънце, отново във Венеция, интерпретирайки повече от съблазнително тенис-стила, така навременен и предвид току що приключилия турнир US Open. 

Бианка Балти във Венеция
Когато ни сполетята мисли, че златото не е най-верният тон за дреха, си представяме решение като това и обръщаме нагласата. Ако поводът е тържествен, и докато пътуваш към него, златото е магическо. 

Кити Спенсър във Венеция
Племенницата на принцеса Даяна ни удивлява всеки път колко женствено, в хубавия, тежкарски смисъл на думата може да изглежда една красива руса жена, облечена пищно. 

Мила Кунис в Ню Йорк
Нежен и елегантен прочит на офис кодовете на обличането, докато се разхождаш из града, в който неизбежно ще те разпознаят поне 300 души в периметър от 300 метра. Великолепен цвят на роклята, приятен контраст с шоколадово топлото кафяво на обувките, чантата, косата.  

Кейти Пери в Лос Анджелис
Бохо, но стегнато, приятно и завършено. Така се ходи на музей, награбил бебчо в ръце. 

Сиена Милър в Ню Йорк
Актрисата ни дава идеята за може би най-универсалната непринудена визия в града, с особеното предимство, че всеки и по всяко време може да си я направи сам. Всички имаме ниски сандали, baggy дънки и бяла тениска в шкафа. Добяваме по една 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.