Великата красота: Гала-вечерта на 78-ия фестивал във Венеция & гостите

Великата красота: Гала-вечерта на 78-ия фестивал във Венеция & гостите

78-ият филмов фестивал във Венеция бе открит снощи с прекрасна церемония с червен килим и много красиви звезди, както подобава на мястото, събитието и момента. Кой как се появи в първата вечер на форума, следва >>>

В първия ден на септември започна 78-ият филмов фестивал във Венеция. Списъкът с премиери, както в основната програма, така и извън състезанието е впечатляващ: от биографичната драма „Спенсър: Тайната на принцеса Даяна“ с Кристен Стюарт до режисьорския дебют на Маги Джиленхол “Изгубената дъщеря" с Оливия Колман, Дакота Джонсън и звездата от „Нормални хора“ Пол Мескал (четете още: Филмът на годината е "Нормални хора" - всепоглъщаща любовна история за естети). 

Миналата година Венецианския фестивал също организира червен килим на живо при откриването, но тогава имаше оскъден брой гости предвид ситуацията. Затова пък сега имаме класическо наваксване. Сред първите звезди, появили се на тържествената церемония по откриването снощи бяха Хелън Мирън в блестяща сребърно-тюркоазена визия от Dolce&Gabbana с дълъг шлейф и Бианка Балти в луксозна обемна рокля в слънчогледово от колекцията Alta Moda на същата италианска марка. Разглеждаме снимките на изумително тържествените и елегантни дами и господа, прекрачили първи прага на 78-ия Фестивал на киното във Венеция (четете още: Това са те! 14-те най-красиви тоалета от току-що приключилия Фестивал в Кан), като междувременно продължаваме да следим форума отблизо.  


Бианка Балти в Dolce&Gabbana


Пенелопе Крус в Chanel


Хелън Мирен в Dolce&Gabbana

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.