Следва

Кой как избра да се рекламира: Хейли Бийбър за Jimmy Choo

Double Trouble: на Ива Митева и на Филип Станев скъсаните дънки

Лаконично, така не се ходи в Парламента. Нелаконично - грозно е, непочтително е, демоде е, глупаво е, обидно е.

All fashion преди 2 години

Стилът на народните избраници в 46-ия парламент на Република България е, много меко казано, кошмарен.

Това жълти сака, това тениски, това боси крака, плюс лъщящи физиономии и напудрени старомодни прически, лошо скроени сака и панталони, голи рамене и деколтета, раздиплена плът, изкуствени материи и пр., и пр., никак не прилягат нито на мястото, нито на претенциите, нито на положението.


Ива Митева


Филип Станев

Оставяме настрана възможностите, чисто парични, които народът е предоставил на избраниците си - вече писахме какво препоръчваме да си купят депутатите със заплатите си, за да изглеждат добре, тъй като би им било по джоба - и свеждаме крайното си озадачение до един сравнителен снимков анализ от само два кадъра, достатъчни да илюстрират страшната стилова и културна безпомощност в Парламента, и простичко ви питаме в анкетата: можете ли да преглътнете това или не можете.

Анкета

Одобрявате ли?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.