Следва

МИНАЛОТО: Ретро шедьоври от Венецианския филмов фестивал - Бардо, Лорен, Кардинале и останалите

Близначките Спенсър: пленителните племеннички на Даяна във Венеция

Амелия и Елиза Спенсър бяха сред гостите на тържественото откриване на 78-ото издание на Венецианския филмов фестивал.

 

Celebrities преди 2 години

Съответно, на мига, русокосите близначки, племенници на покойната принцеса Даяна, се оказаха в центъра на събитието вечерта на 1 септември. 

Красивите млади дами (родени на 10 юли 1992-а), и двете модели, носят на червения килим елегантни, различни една от друга, но силно хармониращи си рокли на дизайнерката Алберта Ферети, за която чест благодариха в профилите си в Инстаграм на синьора Ферети.

Предния ден сестрите бяха снимани в ежедневно облекло при пристигането си в града. Изключително силно впечатление прави, че момичетата са видимо много близки, много заедно, като и прическите, и стилът им, и цялостното им внушение е за стабилна вътрешна увереност и подчертана амбициозност, точно каквато излъчва и по-галямата им сестра Кити (четете още: Кити Спенсър като булка и изяществото на 5-те Dolce & Gabbana одежди). 

Амелия и Елиза правят доста успешен пробив в света на модата. Елегантните красавици - фини, руси и секси, са дъщери на граф Спенсър, братът на принцеса Даяна.

  

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.