Следва

МИНАЛОТО: Ретро шедьоври от Венецианския филмов фестивал - Бардо, Лорен, Кардинале и останалите

Близначките Спенсър: пленителните племеннички на Даяна във Венеция

Амелия и Елиза Спенсър бяха сред гостите на тържественото откриване на 78-ото издание на Венецианския филмов фестивал.

 

Celebrities преди 2 години

Съответно, на мига, русокосите близначки, племенници на покойната принцеса Даяна, се оказаха в центъра на събитието вечерта на 1 септември. 

Красивите млади дами (родени на 10 юли 1992-а), и двете модели, носят на червения килим елегантни, различни една от друга, но силно хармониращи си рокли на дизайнерката Алберта Ферети, за която чест благодариха в профилите си в Инстаграм на синьора Ферети.

Предния ден сестрите бяха снимани в ежедневно облекло при пристигането си в града. Изключително силно впечатление прави, че момичетата са видимо много близки, много заедно, като и прическите, и стилът им, и цялостното им внушение е за стабилна вътрешна увереност и подчертана амбициозност, точно каквато излъчва и по-галямата им сестра Кити (четете още: Кити Спенсър като булка и изяществото на 5-те Dolce & Gabbana одежди). 

Амелия и Елиза правят доста успешен пробив в света на модата. Елегантните красавици - фини, руси и секси, са дъщери на граф Спенсър, братът на принцеса Даяна.

  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 5 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 2 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.