We Love: Кристен Стюарт & Chanel във Венеция

We Love: Кристен Стюарт & Chanel във Венеция

На 1 септември се проведе церемонията по откриването на 78-ия филмов фестивал във Венеция, която събра знаменитости от цял ​​свят, за да гледат дългоочакваните премиери, както и да демонстрират собствените си стилови достижения 

На третия ден от голямото събитие, т.е. днес, Кристен Стюарт, която играе ролята на принцеса Даяна в „Спенсър“ на Пабло Ларейн, се появи във Венеция, където лентата с нейното участие ще направи дебюта си, в черен костюм от туид на Chanel (четете още: Кристен Стюарт в първия трейлър на "Спенсър").

Актрисата, известна със своя андрогинен външен вид, е, супер меко казано, съвършена в късия гащеризон от скъп вълнен плат, с бродирани с ширит от сърма джобове и без яка, хармониращ приказно на розовата коса, красиво лице и невероятни крака на актрисата. Бижутата са сведени минимум - едва няколко пръстена, обувките са на много висок перлен ток, за допълнителен възторг, гримът е опушен, прическата - небрежно събрана на ниска опашка. Другото име на съвършенството! Нали? Отговорите ви в анкетата! 

Анкета

Имате ли нещо да допълните към вида на госпожица Стюарт в Chanel във Венеция?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.