Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.09 - 12.09

We Love: Кристен Стюарт & Chanel във Венеция

На 1 септември се проведе церемонията по откриването на 78-ия филмов фестивал във Венеция, която събра знаменитости от цял ​​свят, за да гледат дългоочакваните премиери, както и да демонстрират собствените си стилови достижения 

Celebrities преди 2 години

На третия ден от голямото събитие, т.е. днес, Кристен Стюарт, която играе ролята на принцеса Даяна в „Спенсър“ на Пабло Ларейн, се появи във Венеция, където лентата с нейното участие ще направи дебюта си, в черен костюм от туид на Chanel (четете още: Кристен Стюарт в първия трейлър на "Спенсър").

Актрисата, известна със своя андрогинен външен вид, е, супер меко казано, съвършена в късия гащеризон от скъп вълнен плат, с бродирани с ширит от сърма джобове и без яка, хармониращ приказно на розовата коса, красиво лице и невероятни крака на актрисата. Бижутата са сведени минимум - едва няколко пръстена, обувките са на много висок перлен ток, за допълнителен възторг, гримът е опушен, прическата - небрежно събрана на ниска опашка. Другото име на съвършенството! Нали? Отговорите ви в анкетата! 

Анкета

Имате ли нещо да допълните към вида на госпожица Стюарт в Chanel във Венеция?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.