Следва

Дейвид Бекъм по дупе! Вики се похвали с прелестите на любимия

"Разбира се, че ходя на психолог!": Зендая е корица британския Vogue за октомври 2021

С много Bvlgari! 

Celebrities преди 2 години

Момичето, в което всеки е влюбен, Зендая, или другото име на 12-годишна холивудска кариера, 15 телвизионни и филмови роли, 104 милиона последователя в Инстаграм, 10/10 уличен стил и 100/10 event wear моменти, десетки рекламни кампании (припомняме ТУК и ТУК), страхотни крака, феноменална външност въобще, топла душа, красиви амбиции - е октомврийската корица на британския Vogue. 

В custom Valentino и Bvlgari бижута

Скромните по брой, не и по внушение, кадри са придружени от история, обхващаща живота на актрисата от нейната камбанария днес, основни точки са:

- Психичното здраве - "Разбира се, че ходя на терапии," споделя уверено тя. "Искам да кажа на всеки, който е във финансовото състояние да посещава психолог, да го прави. Мисля, че това е красиво нещо. Няма нищо лошо да работиш върху себе си и да се занимаваш с тези важни неща с човек, който може да ти помогне, който може да говори с теб и не ти е майка ти или какъвто и да било близък човек. Някой, който няма пристрастия.“

- Желанието й да бъде филмов режисьор - "Ако някога наистина стана режисьор, знам, че главните роли на моите филми винаги ще бъдат дадени на чернокожи жени. Трябва да побързам и да разбера как да стана ш**** режисьор, човече. Опитвам се, уча се всеки ден, наистина. Има толкова много неща, които искам да направя..."

- Началото на кариерата й, Disney ситкома "Shake It Up" и отказът да се целуне за пръв път с момче пред камерата -"Спомням си, че бях на сета на "Shake It Up" и си казах: "Няма да направя това. Ще го целуна по бузата, защото още не съм се целувала, а не искам първата ми целувка да бъде пред камера.''

В чизми Saint Laurent и бижута Bvlgari

Наистина много я харесваме, стиловата й афера с Bvlgari, също, както за корицата тук, така и на Червения килим на Фестивала във Венеция... На 25 искаме да сме като нея! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.