Следва

Дон Жуан, mon amour: 6-те големи любови и 5-те изневери на Жан-Пол Белмондо

Дейвид Бекъм по дупе! Вики се похвали с прелестите на любимия

Виктория Бекъм познава добре публиката си и разбира отлично какво съдържание наистина искаме да видим и като тотално неревнивата жена, която явно е, честити неделя на последователите си с тази гледка: 

Celebrities преди 2 години

Дизайнерът и бивш член на Spice Girls сподели нахална и секси снимка на съпруга си Дейвид Бекъм с маслинов тен, "бойна" отпускарска поза и Versace бански, смъкнати под обекта на вниманието ни, бялото му спортно дупе... Надписът на снимката е съответстващо закачлив: "Честита неделя, няма нужда да ми благодарите!" 

Не се чудим и маем как така снимката събра близо 1 милион харесвания само часове след като Виктория я публикува, а коментарите са колоритен до колоритен, резонираме с например този: "Това е най-невероятният акт на щедрост, който съм виждала“, пише един от феновете на двойката под публикацията.

Припомняме, че семейство Бекъм са женени от 22 години и ни става приятно, че все още са влюбени колкото в ден първи и нямат против (логично, предвид статута и професиите им) другите да виждат прелестите на партньора, пък и кой не се гордее с дупето на съпруга си, когато е толкова hot! 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.