Следва

Best Practice in Town: "Керамичните фасети са Ferrari-то сред методите за идеална усмивка!"

Третият е излишен: тази нова дружка на Хари, която Меган никак не харесва

Възможно ли е ревността да провокира проблем в иначе сговорната фамилия Съсекс?

 

Celebrities преди 2 години

През август принц Хари грейна на благотворителен мач по поло в Колорадо. И като казваме грейна, имаме предвид точно това - Хари направо изглежда окрилен, понапълнял леко, с живи жестове и пълен с копнеж поглед. Феновете, разбира се, реагираха с радост на симпатичните кадри, запечатали кралската личност, едновременно оставайки изненадани, че херцогиня Меган не е с Хари, а е предпочела да остане в имението им в Монтесито с двете деца. Почти веднага след порцията забавление, уловено от обективите, стана ясно, че прежизнерадостният вид на внука на кралицата и неговия победоносен екип от Aspen Polo Club в Instagram, херцогинята на Съсекс „горчиво е съжалила за решението си да остане у дома“ с малката Лилибет и Арчи.


Принц Хари пристига за купата на Sentebale Royal Salute Polo 2016 във фермата Valiente Polo във Уелингтън, Флорида на 4 май 2016 г.

Таблоидите твърдят, че 40-годишната херцогиня е, меко казано, втрещена, от факта, че 36-годишният принц е заловен да прегръща 24-годишната Райли Ганци. Енергичната спортистка участва в турнира по поло с херцога на Съсекс и брат си Грант на 19 август. Красивата брюнетка се счита за причината за мигновена ревност в семейството на херцога и херцогинята.


Хари на Sentebale Polo: Бяло-червената униформа и 1.5 милиона дарение



Принц Хари прегръща Райли Ганци и трофея

„Мислите на Меган избухнаха веднага щом забеляза Райли, която е талантлива, красива и много приятна за общуване“, разказва източник пред New Idea. "Тя разбра, че родителите на Райли са важни фигури в света на полото и са в контакт с (бащата на Хари) принц Чарлз." Източникът добавя, че Райли е от типа жени, които биха привлекли вниманието на Хари в ергенските му години.


"Пиша това не като принца, който съм роден, а като мъжа, в който съм се превърнал“: Принц Хари с автобиография


„Разбира се, сега Хари е влюбен в Меган“, продължава източникът. "Но в момент, в който Америка се отваря и Хари се връща на социалната арена, за да събере пари за своите благотворителни организации, Меган все пак би искала да държи ситуацията под контрол." Наблюдателите са единодушни, че краят на блокирането и връщането към обществена дейност могат да бъдат сериозен тест за Съсекс. 


Принц Хари и посланикът на Royal Salute Малкълм Боруик след Sentebale Royal Salute Polo Cup 2016 във фермата Valiente Polo във Уелингтън, Флорида на 4 май 2016 г.

Ситуацията се усложнява от слуховете за евентуално преместване на семейството. Таблоидите разпространяват мощно информация, че Меган иска да напусне родната си Калифорния и да се премести на ново място. Мнозина твърдят, че Ню Йорк е градът, който я блазни. Слуховете се обясняват с възможни политически амбиции на херцогинята. Някои наблюдатели обаче изразяват съмнение, че херцогът поддържа подобни планове. Междувременно феновете на Съсекс могат само да гадаят дали подобни предположения ще се потвърдят и дали наистина има разногласия в семейството на херцога и херцогинята. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.