Следва

Кастингът за Big Brother Family: Някои налитат на бой, други пращат благодарствени писма...

Fusion Embassy Конкурс

Fusion Embassy е ъндърграунд международна организация, чиято дейност е посветена на създаването и...

Culture преди 14 години

Fusion Embassy е ъндърграунд международна организация, чиято дейност е посветена на създаването и подпомагането на международни артистични проекти.

Ние използваме силата на музиката, за да разрешим спорните въпроси, пред които ни изправя глобализацията. Нашата фюжън лаборатория смесва музикалните ви корени с тези на вашите съседи. Резултатът е експонентен. Качете се на музикалния ни кораб и открийте Фюжън Космоса!

Sofia Fusion Rally е музикален конкурс за млади местни групи, които правят фюжън, смесвайки различни стилове. Целта на Sofia Fusion Rally е да подкрепи младите и талантливи български групи, чиято иновативна музика е вдъхновена от настоящата ера на европейска унификация.

Селектираните музиканти ще се състезават на финала на конкурса и ще бъдат оценявани от жури в състав: Андрийс (белгийски фюжън-електро продуцент), един представител на Fusion Embassy, както и утвърден български фолклорен музикант. Публиката също ще може да гласува. Групата победител ще открие фестивала, като изпълни фюжън сет, интегрирайки български фолклорни елементи в музиката си.

ФИНАЛИСТИТЕ на първия български конкурс за фюжън музика са следните:
- Фламбура (folklore, jazz, ...)
- Силвър бийт колектив (folklore, funk, jazz, ...)
- Мерудия (reggae, dub, ...)
- Оратница (folklore, tribe, trance, ...)
- Каргона (folklore, tango, chanson française, ...)
Проследете целият проект на уебсайт: www.fusionembassy.com
 

More from View Sofia

More Culture