Beauty Starter: Деси Пъркинс за филтрите, грима, вагиналната парна баня и още

Beauty Starter: Деси Пъркинс за филтрите, грима, вагиналната парна баня и още

Въпреки че тя става популярна с make up майсторството си, бюти инфлуенкърката Деси Пъркинс, гримьор на Ким К и други известни, все по-често прибягва до мицеларната вода, за да отмие тоновете грим и да ни разкаже какво се случва под всичките мазила и макиаж продукти

Независимо дали става въпрос да признае депресията си след спонтанния аборт, или да заснеме пъпките по лицето си, които иначе остават скрити под сериозния грим, тя не се страхува да споделя съдържание, което не винаги отговаря на общата представа за красота, все пак оставайки секси, интересна и дръзка. "Помня как преди години качих видеоклип, в който показвам как прикривам акнето си с грим и осъзнах каква сила ми дава това видео, защото разбрах колко несигурна съм била в себе си, за разлика от днес. И сега получавам много отзиви от последователите си; толкова много хора откриват себе си в клипчето", казва Пъркинс. "В този момент осъзнах, че хората искат да виждат истината. Много неща, които гледаме онлайн, са направо перфектни, но хората не искат това, те искат да видят несъвършенствата и проблемната кожа, защото така не се чувстват сами с проблемите си."

Пъркинс пуска на пазара свой козметичен бранд и въпреки че все още намира време да гримира Виктория Бекъм и Ким Кардашян, е наясно, че истинската й мечта е да остави своя отпечатък в категорията "грижа за кожата". Недълго след раждането на сина си, Пъркинс приветства пристигането на Dezi Skin, линията си за грижа за кожата, по която работи в продължение на две години. Подобно на много цветнокожи жени, тя е запозната с трудната борба срещу хиперпигментацията и тъмните петна, което става повод за създаването на дебютния й продукт Claro Que C - мощен, блестящ серум с витамин С, който съчетава звездната съставка с Dezi Youth Juice - антиоксидантен коктейл от мексиканска слива, драконови плодове, акай, тамаринд, манго, сурсоп, гуава и авокадо - който всяка кожа би отпила с удоволствие. В много близък и искрен разговор Пъркинс говори за медитация, филтрите в Instagram, процедурите с вагинална парна баня и още - споделяме, защото know-how от такъв човек винаги е добре дошло!

Възприемаш ли красотата като за грижа за себе си?
100 процента. Също така мисля, че зависи от това как всеки вижда красотата. Лично аз, когато отделя време да направя нещо за себе си, това ми помага психически. Независимо дали става въпрос за грижа за кожата или грим, нещо в бюти ритуалите ме кара да се чувствам сякаш поставям себе си на първо място и мисля, че това определено е важно.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.