Следва

Всяка вечер кулинар: готвим легендарния сливов пай на New York Times

We Love: Роузи Хънтингтън-Уайтли, очарователният стил на една бременна жена

Тя е може би жената, на която бялото стои най-добре!

Celebrities преди 2 години

Роузи е шармантна модна мацка, за която пишем често и с удоволствие. Стилът й е предвидим, но много луксозен, фигурата й предполага всякакъв вид експеримент, а джобът и положението й в модния свят позволяват наличието на гардероб, от който завистниците могат да се поболеят (Fashion Starter: Роузи Хънтингтън-Уайтли в пълно модно снаряжение, Есен 2020). 



34-годишната годеница на Джейсън Стейтъм, мама на 4-годишния Оскар и бъдеща мама на бебе номер 2 от любовта на живота й, се появи в Лондон по повод откриването на първия магазин на собствената й козметична марка Rose Inc.. Припомняме, че преди точно две години, през август 2019-та, Роузи опита подобно начинание - козметика за бебета и деца, наречено Pipette, за чиято съдба обаче не сме сигурни, защото поне онлайн продуктите не се откриват.

Вероятно със смяната на посоката - от детска към дамска козметика, госпожица Хънтингтън-Уайтли разчита на по-сериозен пазарен успех, който пожелаваме. Роузи е в началото на втората си бременност, а това дава изключителен стимул, освен чисто предприемаческите планове. 



Прави впечатление, че и този път, както много други пъти, моделът разчита на светлите тонове за едно повече от елегантно обличане - дълга слип рокля, бяло манто, бял клъч и бели сандали, по общи впечатления почти всичко от Bottega Veneta (четете още: Случаят Даниел Лий – вундеркиндът на Bottega Veneta). 

На някои от кадрите се забелязва как грижовно докосва бременното си коремче бъдещата майка.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.