Следва

Мерил Стрийп - президент на САЩ, Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс - паникьосани астрономи или КОМЕДИЯТА на сезона

Много свеж сериал: Sex Education се завръща на 17 септември, ето го трейлъра

Малко повече от седмица остава до премиерата на третия сезон на „Секс образование“, сериалът, който учи на поне сто други работи, освен на секс. Много го харесваме, затова и чакаме с нетърпения датата 17 септември. 

Movies & TV преди 2 години

Учениците в училище Moordale ще се върнат в клас на 17 септември. Между другото, в училището ще има нов директор: актрисата Джемайма Кърк е в ролята на новия началник Хоуп Хадън - бивша ученичка, която се завръща в своята алма матер с намерението да превърне Moordale в авангардно училище.

Междувременно Отис (Аса Бътърфийлд) и приятелите му се занимават с тийнейджърски сексуални експерименти. Ерик (Shuti Gatwa) и Адам (Connor Swindells) вече официално са двойка, а Мейв (Emma McKee) все още е в очакване на така важното гласово съобщение. В същото време майката на Отис, психотерапевтът Джийн (изиграна от Джилиън Андерсън) очаква бебе (четете още: Beauty Starter: 52-годишната Джилиан Андерсън, звездата в The Crown).

През този сезон към ансамбъла се присъединяват и Джейсън Айзъкс като Питър Гроф, богатият по-голям брат на опозорения бивш директор мистър Гроф и музикантът Дуа Салех като небинарния студент Кал, който се оказва във война с Хоуп заради нейните консервативни възгледи. Съдейки по трейлъра, в третия сезон героите ще се заплитат все повече и повече в своите сексуални и романтични проблеми. Следователно, ще е супер интересно да следим и разплитаме разнопосочните, много човешки, смешни, леко тъжни и брилянтно изиграни сюжети. 

По Netflix!

More Movies & TV