Advertisement
 
Възхитителната рокля на Лили Колинс и още за сватбата й с Чарли Макдауъл

Възхитителната рокля на Лили Колинс и още за сватбата й с Чарли Макдауъл

Най-изящната булка на лятото... 

Актрисата от "Емили в Париж" (Emily in Paris) е вече омъжена жена. Красивата новина долетя от мрежата, която буквално разцъфтя от изпълнените с обич кадри от фантастичната сватбена церемония на актрисата и нейния любим (четете още: Много шик Лили Колинс на луксозно парти на Cartier).

Всъщност, сватбата се чакаше от година време - през септември 2020-та двойката се сгоди, което разбрахме от поредица снимки на Лили и Чарли, на които се виждаше божествен ръчно обработен „роуз-кът“ диамант от бижутерката Ирен Нойвирт.

Година по-късно влюбената двойка сключи официален брак - събитието е от изминалия уикенд, а мястото - божествено кътче в Колорадо. Актрисата сподели снимки от изящното тържество в Инстаграм, от които, освен щастие, прелива фантастична елегантност - роклята на булката е страхотна в класическия си прочит - с дълъг ръкав, фин силует и много богата дантела, която завършва така, че воала да бъде преметнат през главата като качулка. Авторството на дрехата е на американския патриарх в модата - Ралф Лорън, като любопитен детайл е фактът, че това е една от много малкото сватбени рокли, правени от дизайнера -  сещаме се за тази на Приянка Чопра единствено. 

Колинс написа трогателното признание: „Никога не съм искала да нещо друго, освен да бъда твоя. Сега вече официално съм твоята жена. От 4 септември 2021 г. си принадлежим завинаги. Обичам те повече, отколкото е възможно...".

"Миналият уикенд беше едно невероятно преживяване. Не ми стигат епитетите, за до опиша чувството, но нека започнем с "вълшебно"..., разказва чрез снимките щастливата Лили. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.