Следва

Beauty код: Old Hollywood Glam и "момичетата от миналото" на Met Gala 2021

На известните парфюмите: как да ухаем като любимците си

За всички фенки и фенове, които искат да ухаят като celebrity идолите си 

Body преди 2 години

Не лъжете, че не сте се питали как ухае любимата ви знаменитост...  Едноименните аромати, които известните рекламират и ползват, с причина са супер популярни. Влизаме в ролята на Miss View Sofia, представяйки пълен списък с уханията на Зендая, Бела Хадид, Хари Стайлс, Майли Сайръс и другите, понеже вярваме, че няма по-хубав комплимент от "Какъв парфюм използваш?" (звезден, естествено)...


7 аромата за повишаване на настроението (и кога да се напръскаме с тях)


Зендая - Lancôme Idôle

Съответно, ако Зендая е вашият идол... 

 

 

 

 

Риана - Fenty Perfume

Първият аромат Fenty на Риана съчетава "чувствена магнолия с живи плодове и нотки на подправки“, докато "съблазнителният мускус се изразява уникално при всеки носител на парфюма“. За бутилката с кехлибарен нюанс тя казва: "Ако ще правя парфюм, който да представлява мен, дори езикът на тялото на бутилката трябва е идеален.“ И ето го! 

 

Хари Стайлс - Gucci Mémoire d’une Odeur

"Обичам парфюми, които имат някаква емоция зад себе си“, обяснява Хари за предпочитанието си - унисекс аромата на Gucci с тежка нотка на лайка. Да, той е лицето на парфюма, но както каза пред Dazed Beauty, носи Mémoire d’une Odeur "през цялото време“ - включително и в леглото.

 

Лила Мос - Marc Jacobs Perfect

Един от първите ангажименти на Лила Мос, дъщерята на Кейт Мос, е като рекламно лице на Marc Jacobs, разбираемо защо точно този парфюм тя припознава като Свой.

Майли Сайръс - Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Най-новият аромат на Gucci e като никой друг, каквато е и Майли Сайръс - неповторима. В кампанията тя е заобиколена от сладки животни, облечена в ретро дрехи на марката. Този аромат е толкова красив, колкото и бутилката му, и се завихря около цветето гардения, ключова съставка в еликсирите и магическите отвари, допълнена от жасмин, крушов цвят и лекото "разпрашаване" на кафява захар.

 

Били Айлиш - Gucci Premiere

Били не изразява лоялността си към италианската модна къща само със своите огромни панталони... тя признава призна, че носи и флоралния аромат на марката - Premiere - постоянно, без дори да е негово рекламно лице.

 

 

Дуа Липа - Yves Saint Laurent Libre Intense

В интервю през 2019-та Дуа Липа казва, че YSL Libre ще бъде нейният аромат "завинаги“, което има смисъл, като се има предвид, че тя самата помага за формулировката му. Тези, които вече са влюбени във върховите нотки на бергамот, лавандула и мандарина - пригответе се за новата интензивна версия.

 

Ема Корин - Aesop Marrakech

Актрисата от "The Crown" издаде любимия си аромат във видеото In The Bag за Vogue - "обожавам пикантните му нотки..." 

 

Кая Гербер - Marc Jacobs Daisy Love

Кая Гербер желае хората да "я усещат" все едно току-що е излязла от душа по всяко време на деня, така че тук тя вкарва в действие свежото ухаение Daisy Love на MJ. Силно впечатлени сме и от начина, по който си го слага, четете още: Кая Гербер за розовата коса, ниацинамида и защо е обсебена от кристали.

 

Бела Хадид - Versace Dylan Blue

Ако искате да се транспортирате директно на италианското крайбрежие, не търсете друго, освен този хедонистичен аромат. Бела е лицето на кампанията и излъчва мегавати италиански блясък в морските снимки. Едно впръскване и сме там!

 

Лили-Роуз Деп - Chanel No 5 L’Eau

Интересен факт: "Chanel" е една от първите думи, които Лили-Роуз Деп се научава да чете, и, естествено, от малка желае да има общо с бранда. "Прочетено, сторено" - тя става посланник на бранда в късните си тийнейджърски години и въпреки че е "булка" на Chanel Couture и има своя рекламна кампания за очила, любимото й от Chanel е класическият аромат No 5, който тази година навърши 100.

 

Ариана Гранде - Ariana Grande Thank U, Next

Никак не е нарцистично любимият ти парфюм да е на бранд с твое име и да се казва като заглавие на твоя песен. Ароматът на Ариана е "напоен" с кокос, много лек и супер достъпен.

 

Джени Ким - Les Eaux De Chanel Deauville

Когато Chanel пусна три нови аромата в чест на някои от любимите места на Коко Шанел във Франция, Джени от Blackpink отпътува за Дювил - един от градовете, на които брандът кръщава аромат при все че и той е домът на първия бутик Chanel. Този цитрусов аромат е идеален за обичащите шикозното парижко настроение на Chanel.

 

 

 

 

 

 

 

More Body