Следва

И Дженифър Лорънс ще става мама!

Lorde в Schiaparelli, Balenciaga, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Marni, Dior, Gucci и Celine за Vogue

Срамежливото момиче знае как да носи Couture! 

Celebrities преди 2 години

С красиво телесно бижу кой иска дрехи? Не и Лорд, covergirl на американския Vogue за октомври 2021, която в главния кадър на изданието носи върху себе си същинско произведение на изкуството, зашеметяващ златен "нагръдник" Schiaparelli Haute Couture, украсен с метални цветя. Изваяният корсет се състои от две стратегически разположени цветя, които покриват гърдите, заедно с обгръщащи кръста тънки стъбла и деликатни рамкиращи лицето листа. Естествено, че сюрреалистичното творение ни изглежда познато - спомняме си Бела Хадид в Кан, която се появи с Couture рокля Schiaparelli и гърди, покрити от златно дърво прилично на бели дробове; Четете още: Всичко за филма "Три етажа" и кой какво облече на премиерата му в Кан.

B Schiaparelli

"Това е произведение на изкуството“, казва 24-годишната Хадид пред Vogue, добавяйки, че бижутата "не са толкова тежки, колкото се изглежда“. Но да се върнем към главната героиня днес, споделяща октомври и Vogue със Зендая, която е корица на британското издание за месеца. Певицата все пак "скланя" да облече някоя и друга дреха, казваме шеговито, естествено. Момичето блести в цели седем ултраскъпи и безумно красиви креации на най-изтънчени дизайнерски брандове, до една кутюр, изброяваме отново: Balenciaga, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Marni, Dior, Gucci и Celine.

В Balenciaga

"Мога равносилно да определя модата и като красива, и като абсурдна,“ казва Лорд в придружаващото интервю. Носителката на "Грами“ също говори за съзнателния си избор да се отдръпне от светлините на прожекторите и социалните мрежи и лека-полека да се откаже от поп-а като музикален жанр и професионална среда: "Аз съм много чувствителен човек. Не съм създадена за живота на поп звезда," признава. "Животът ти да е публично съществуване е нещо, което намирам за много интензивно. Не съм добра в това. Нямам тази естествена харизма."

B Alexander McQueen

Харизмата наистина е изключително субективна и лична, начин на себеусещане, но ние сме категорични, че е страшно красива, нежна, феерична, като деликатна сирена, на която отиват скъпите дрехи-творения както отиват на малко хора... Останалите кадри от изданието са надолу: 

B Dolce & Gabbana

B Marni

B Dior

B Gucci и Celine

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.