Следва

Тъжна и мистериозна: Военен фотограф сподели непоказвана досега снимка на принцеса Даяна

И Дженифър Лорънс ще става мама!

Бебчето на Джен Лорънс и Кук Марууни може да е ндп с второто на Кайли, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Ашли Греъм, първото на Парис Хилтън 

Celebrities преди 2 години

Представител на забавната и много талантлива актриса потвърди пред People, че тя и нейният съпруг очакват първото си дете! Новината идва почти две години след като двойката се сгодява (четете още: We love: Годежната рокля на Дженифър Лорънс) и жени в Нюпорт, Роуд Айлънд на пищна церемония, включваща гости като Ейми Шумер, Крис Дженър и Адел. "Това беше много, много лесно решение“, каза Лорънс пред Entertainment Tonight за чувствата си около предложението на  Марууни... "той просто е най-добрият човек, когото съм срещала през целия си живот." Е, почти няма по-страхотно нещо от любовта и бебетата, плодове на нея, така че поздравяваме сладурите и продължаваме да следим вездесъщия celebrity baby boom, който се вихри в пространството на знаменитостите. 


We love: Дженифър за круизната Dior


 

More from View Sofia

Любимият цитат на Джон Ф. Кенеди наистина е по Ад на Данте - оригинален превод на Трета песен

Celebrities преди 1 година

След като лидерът на една от партиите в парламента реши да цитира Кенеди ежечасно, решихме да проследим етимологията на тази така интригуваща ос - Джон Кенеди - Данте Алигиери, с което може би да ориентираме не само Стефан Янев, но и всички ни, относно тази корелация.  Както Робърт Кенеди обяснява през 1964 г., „Любимият цитат на президента Кенеди наистина е от Данте: „Най-горещите места в ада са запазени за онези, които по време на морална криза запазват своя неутралитет."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.