Следва

Коя е Ема Радукану, момичето-чудо на британския и световния тенис?

Тъжна и мистериозна: Военен фотограф сподели непоказвана досега снимка на принцеса Даяна

По повод годишнината от смъртта на лейди Даяна в мрежата се появява невиждана досега снимка на принцесата 

Celebrities преди 2 години

Винаги има още. Още какво да научим и видим за Нея. 24 години след трагичната й смърт и в навечерието на излизането на филма "Спенсър", който проследява дните на сбогуване с кралското семейство и решението да се разведе с принц Чарлз (Четете още: Кои са първите думи на Даяна към Чарлз след развода & Кралски гняв: писмото на Елизабет, сложило край на брака на Даяна и Чарлз), се натъкваме на нещо ценно, архивно, никога показвано, мистериозно - тази снимка: 


Невиждани снимки: Принцеса Даяна преди кралския живот


Снимката идва директно от Обединеното кралство и лентата бившия офицер от британската армия Алън Малинсън, който публикува невиждания досега кадър на лейди Ди. Изображението показава принцесата, позираща за официален портрет.

На снимката Даяна е в елегантна тъмна рокля, ясно се вижда брошка, която по онова време, както пише самият Малинсън, току-що е създадена за принцесата от Garrard. На следващите снимки бившият военен и автор на бестселъри показва детайли на брошката, която според думите му се връща във владението на полка след смъртта на Даяна и в момента е изложена в музея "Дискавъри“ в Нюкасъл.

Допълнително свидетелство за многото лица на принцесата, която завинаги е една от най-ключовите фигури, според найс дори най-ключовата, в историята на английското кралско семейство. Герой на модерността, фигура, в която колкото повече се вглеждаме, толкова повече се изумяваме. Така е и с тази снимка, изваждаща на бял свят нещата, които обичаме в Даяна - кресчендото на красота, трагизма, елегантността и невероятната сила. 

Прочети и това

Анжела Недялкова и Георги Тошев са първите български лица в кампанията на Johnnie Walker със слоган "Не говори. Действай."

Food преди 11 месеца

Johnnie Walker, скоч уиски номер едно в света, приветства двама забележителни българи в компанията на Мила Йовович и Ейдриън Броуди. Анжела Недялкова и Георги Тошев се включват в движението “The Walkers“ като точните хора, носители на духа на Johnnie Walker, които през целият си досегашен път са доказали, че посоката за тях е само една – напред

На годишнината от знатния годеж: най-романтичните моменти на принца и принцесата на Уелс дотук

Celebrities преди 10 месеца

Светът научи коя красавица ще е следващата кралица на Великобритания на 16 ноември 2010 г. Оттогава досега - 12 години обич, три деца и безброй романтични моменти, които днес припомняме с приятно чувство. Същото, което изпитваме, когато четем приказки за хубави момичета и открили ги принцове, завършващи със заветното "и заживели щастливо..." 

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 21 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 20 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели