Следва

Коя е Ема Радукану, момичето-чудо на британския и световния тенис?

Тъжна и мистериозна: Военен фотограф сподели непоказвана досега снимка на принцеса Даяна

По повод годишнината от смъртта на лейди Даяна в мрежата се появява невиждана досега снимка на принцесата 

Celebrities преди 2 години

Винаги има още. Още какво да научим и видим за Нея. 24 години след трагичната й смърт и в навечерието на излизането на филма "Спенсър", който проследява дните на сбогуване с кралското семейство и решението да се разведе с принц Чарлз (Четете още: Кои са първите думи на Даяна към Чарлз след развода & Кралски гняв: писмото на Елизабет, сложило край на брака на Даяна и Чарлз), се натъкваме на нещо ценно, архивно, никога показвано, мистериозно - тази снимка: 


Невиждани снимки: Принцеса Даяна преди кралския живот


Снимката идва директно от Обединеното кралство и лентата бившия офицер от британската армия Алън Малинсън, който публикува невиждания досега кадър на лейди Ди. Изображението показава принцесата, позираща за официален портрет.

На снимката Даяна е в елегантна тъмна рокля, ясно се вижда брошка, която по онова време, както пише самият Малинсън, току-що е създадена за принцесата от Garrard. На следващите снимки бившият военен и автор на бестселъри показва детайли на брошката, която според думите му се връща във владението на полка след смъртта на Даяна и в момента е изложена в музея "Дискавъри“ в Нюкасъл.

Допълнително свидетелство за многото лица на принцесата, която завинаги е една от най-ключовите фигури, според найс дори най-ключовата, в историята на английското кралско семейство. Герой на модерността, фигура, в която колкото повече се вглеждаме, толкова повече се изумяваме. Така е и с тази снимка, изваждаща на бял свят нещата, които обичаме в Даяна - кресчендото на красота, трагизма, елегантността и невероятната сила. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.