Следва

Възторжени овации! Критиците обявиха "Спенсър" с Кристен Стюарт като принцеса Даяна за шедьовър

Мерил Стрийп - президент на САЩ, Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс - паникьосани астрономи или КОМЕДИЯТА на сезона

Нетфликс успя да събере куп звезди от първия ешалон в новия си upcoming хит, а ние нямаме търпение да гледаме!

Movies & TV преди 2 години

И не говорим за един или двама. От Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс до Ариана Гранде и Тимъти Шаламе. Просто куп любимци в сатирична комедия от носителя на Оскар, режисьорът Адам Маккей.

Вие какво бихте направили ако разберете, че гигантическа комета се е насочила с пълна сила към Земята? Ние бихме изпаднали в паника, което е нормалната реакция, или?

От първия тийзър на филма „Не поглеждай нагоре“ (Don’t Look Up) разбираме, че Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс са астрономи, които откриват точно това и в резултат получават съвсем нормални реакции. Пристъпи на паника и поръчки на повече от препоръчителната една чаша вино на обяд. Все пак светът свършва, нормално е.

След ужасяващото откритие, двамата главни герои смятат, че като следваща стъпка трябва да направят „гигантическо медийно турне“, за да предупредят останалата част от човечеството за приближаващото бедствие. Обаче се сблъскват с проблем. Никой не се интересува от техните констатации за поредния край на света, включително и президентът на Съединените Американски Щати (Мерил Стрийп).

„Знаете ли, колко много срещи съм провела в последните две години за евентуалния край на света?“, пита героинята на Стрийп с нейния смразяващ ала Миранда Пристли глас, докато началникът на щаба (Джона Хил) подигравателно предупреждава Ди Каприо: „Дишането ти ме стресира“.

Вероятно се чудите кой друг ще е сред невероятния поддържащ състав? Може да видите Кейт Бланшет и Тeйлър Пери като водещи на сутрешен блок, Роб Морган като колега-астроном, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде, рапърът Кид Къди и още много.

Премиерата на „Не поглеждай нагоре“ (Don’t Look Up) е предвидена за 24-ти декември в Netflix, като преди това филмът ще бъде разпространен в избрани кина - поне в САЩ - на 10-ти декември. Дори да не успеем да го гледаме по кината, със сигурност ще сме първи в момента, в който го пуснат по Netflix. Тази сатирична комедия гарантирано ще е един от най-обсъжданите филми на годината, не само защото това е официалният дебют на Дженифър Лорънс обратно на голямата сцена (четете още: И Дженифър Лорънс ще става мама!).

More Movies & TV